Gamrupa

Het mannetje van de radio…

Nou het waren meer twee vrouwen die uit de radio kwamen deze keer. Hinke en Ellen hebben een interview gedaan voor Radio Achterhoek FM onder leiding van de interviewster Annelies Hummelink.

Het werd een gezellig uurtje waarin vele onderwerpen betreffende ons werk in Gambia aan bod kwam. De muziek die Ellen meegenomen had werd swingend ontvangen en er was alle aandacht voor projecten zoals de schooltuin en de muur die nu gerealiseerd gaat worden, Maar ook voor de aanleg van het bosje geriefhout en de boomkwekerij. Ellen vertelde trots over de ziekenfonds en dat iedere inwoner van Sifoe daar nu lid van geworden is. Een unicum en iets waar de mede bestuursleden in Gambia, van Gamrupa heel erg trots op zijn. Ook werd de schoolbus uitgebreid belicht en zijn wij dus nog steeds op zoek naar mensen om ons te steunen in het vele werk wat eigenlijk zou moeten gebeuren maar waar de tijd en soms ook de energie voor ontbreekt. Misschien heeft iemand geluisterd en denkt bij zichzelf, daar wil ik mij wel voor inzetten, welnu, u bent van harte welkom en wij zullen u met open armen ontvangen.

Wat is een uur toch kort want lang niet alles kon gezegd en verteld worden, nodigde Annelies Hummelink ons uit om, als Ellen weer terug is uit Gambia nogmaals te komen en dan weer iedereen die luistert op de hoogte te brengen. Het zal gebeuren op woensdag 28 mei a.s. van 19.00 tot 20.00 uur. Wij kijken ernaar uit, ik hoop dat de lezers van dit stukje en de luisteraars van Radio Achterhoek FM, dat ook doen.

 

Nous ne développons personne!
Les gens se développent eux-mêmes!
Nous soutenons le développement!