Gamrupa

Help de mensen van Gambia aan een vrij en gezond leven in een veilige omgeving

U kunt helpen als vrijwilliger, met materiële steun, door een donatie per bankoverschrijving, of door een online donatie.

Donaties zijn fiscaal aftrekbaar, zie hier.   Voor online donaties gebruiken wij PayPal. Heeft u geen PayPal account kunt u door PayPal met uw credit card betalen. PayPal geeft uw credit card gegevens niet aan Gamrupa, enkel uw e-mail adres.

Goederen versturen kost geld

Onze restmaterialen zijn waardevolle hulpmiddelen, soms zelfs noodzakelijk in Gambia, papier, pennen, boeken, stof, draad, naaimachines, medisch materiaal, rolstoelen, computers, enz.

 

Kies bedrag:

Lees meer...

Geef € 50 en bouw mee aan een kraamkliniek

Om de gezondheid van moeders te verbeteren en sterfte van moeder of kind bij bevallingen te verlagen gaan wij in Sifoe, Gambia, een kraamkliniek inrichten, waar vrouwen onder veilige omstandigheden en onder begeleiding van een gekwalificeerde vroedvrouw kunnen bevallen.

Kies bedrag:

Lees meer...

Geef € 10 per maand en houd een kind op school

School is gratis, maar de kinderen moeten betalen voor onderwijsmateriaal, schooluniform, papier, schrijfgerief, enz. Velen kunnen niet betalen en gaan dus niet naar school.

 

Kies bedrag:

Lees meer...

Vrij te besteden voor de projecten

Je wilt ons steunen maar voor je is elk project nuttig en noodzakelijk.

Uw steun wordt in dank aanvaard en wordt gebruikt voor het project waar het nodig of dringend is.

Kies bedrag:

Lees meer...

Wordt vrijwilliger

 

Voel je wat voor vrijwilligerswerk? Ben je geinteresseerd in het meedenken ver de projecten? Ben je sterk in het leggen van contacten? Of steek je liever de handen uit de mouwen?

Wil je eenmalig een job uitvoeren of wil je toetreden tot de enthousiaste groep? Alles kan en iedereen is welkom met zijn mogelijkheden en beperkingen. En dit zowel in onze groep in Nederland als in België.

 

Lees meer...

Geef materiële steun

Wat wij in onze leefwereld vlug vervangen blijft waardevol voor de mensen in Gambia.

Kleine zaken zoals schrijfpapier en schrijfgerief zijn echt nodig. Engelstalige schoolboeken zijn erg gewild daar. Kleren en stoffen, schoenen, laarzen......wordt naar uitgekeken. Onze oude gordijnen zijn bruikbaar als muskietennetten. Medisch materiaal, verband, ontsmettingsmiddelen, aan alles is er te kort.

Momenteel zijn wij op zoek naar schuifdeuren, compleet met beugels, voor de kraamkamers.

Lees meer...

text
text
text