Gamrupa

Het is gelukt! Dankzij de steun van kleine en grote sponsors, de praktische hulp van BIS, Bureau voor internationale Samenwerking, en de toegezegde bijdrage van Wilde Ganzen kregen we het begrote bedrag van € 73079,57 bij elkaar.
Toen Ellen Meulenveld, de voorzitter van Gamrupa Europe kortgeleden in Gambia was en het grote nieuws wereldkundig maakte waren de reacties zeer divers. Verbazing, blijdschap, luidkeels gejuich, zingen, dansen. Anderen waren in tranen of dankten Allah. Ze konden het amper geloven.
Zij was daar wel even verbouwereerd van. We hadden er dik een jaar elke vrije minuut in gestoken, de blaren op onze tong gepraat, de vingers blauw geschreven en de telefoonrekening schrikbarend zien stijgen. En we waren opgelucht dat het gelukt was.

Waarom zoveel feestvreugde, vroeg ze nuchter. We moeten nog geld vinden voor de complete inrichting en bemanning. We moeten de MENSEN nog zoeken en de stenen nog maken.

 

Maak je daarover maar geen zorgen zei het G-team (bestuur van Gamrupa the Gambia.) Er is hier ook veel gebeurd in de tussentijd, dus hou je maar vast er liggen veel afspraken op je te wachten.

En waar de mensen zo uitgelaten over zijn?

JULLIE BELOVEN NOOIT IETS, JULLIE DOEN!!!

Wilt u doorgaan met helpen? Ons banknummer is NL24RABO014764490 t.n.v. Gamrupa Europe te Vorden.

Wij ontwikkelen niemand!
Dat doen de mensen zelf!
Wij ondersteunen wel ontwikkeling!