Gamrupa

Boerderij Boubacar Diallo

Producten van de boerderij Mensen die Gamrupa al langer volgen, vragen zich af hoe het toch gaat met Bouba, de jon­­geman uit Senegal die kippenboer wou worden, koeien kocht die tot onze verbazing stieren bleken te zijn en alle tegenslag kreeg die je maar bedenken kunt.

Wel, met Bouba gaat het goed, hij laat u groe­ten.  Uit de wat be­deesde jongeman van een jaar of 25 groeide een zelfbewuste man met een droom én een visie hoe hij die waar zal maken.

Lees meer...

Greeting from Boubacar - de koeien van Bouba, goed he

We hebben de eerste twee delen van de lening overgemaakt. Er zijn drie koeien gekocht diep in het land en per vrachtrijder naar de boerderij gebracht. Het hele dorp was uitgelopen en de kalveren zijn door de imam gezegend. Nu maar hopen dat het een goede zegen is geweest en dat ze voorspoedig op mogen groeien.

Lees meer...

Eucalyptusbomen Bouba

Ook aan de inwendige mens wordt natuurlijk 's avond gedacht en dan gaan Ellen en Gerrit gezellig uit eten. Heerlijk op een terrasje zitten en genieten van de vrolijke omgeving. Ze maakten in 2003 kennis met de kelner Boubacar Diallo uit Senegal.

Lees meer...

Wij ontwikkelen niemand!
Dat doen de mensen zelf!
Wij ondersteunen wel ontwikkeling!