Gamrupa

Wij, dat wil zeggen Gamrupa Europe samen met Corrie en Michel Jordaan, hebben een container gekocht van 40 ft (dat is een inhoud van 67m 3 ), ieder voor de helft en dus zijn we partners vanaf nu partners in dit project, maar er zijn ook plannen voor meer projecten samen.

De container staat nu in Vlaardingen op een bewaakt terrein en zal dus in de komende tijd gevuld gaan worden met alle mogelijke zaken om onze projecten in Gambia verder te ondersteunen. Zo hebben Corrie en Michel van alle kanten garens, lappen stof, haak- en breinaalden, Engelse boeken, gereedschap, knopen en zelfs dozen vol met t-shirts gekregen. Veel te veel om hier allemaal op te noemen. Dat gaat natuurlijk allemaal mee. Zij hebben ook een internetsite, nl. : www.hgtl.org. Wij van Gamrupa hebben uit België al 8 pallets met papier gekregen en er staan nog eens 8 pallets te wachten om opgehaald te worden. Ook hebben wij dozen vol met leesbrillen, potloden en ander schrijfgerief van diverse kanten gekregen. Ellen zal een auto slopen zodat die in onderdelen mee kan om vervolgens in Gambia weer in elkaar gezet te worden zodat de dokter die kan gebruiken om van dokterspost naar dokterspost te rijden of om patiënten eventueel te bezoeken. Ook zullen er schoolbenodigdheden mee gaan, zoals schoolborden, stoeltjes en tafeltjes, bureaus voor de leraren enz. Verder zijn wij bezig met het verkrijgen van de inrichting van de medische posten, zodat deze binnenkort kunnen gaan functioneren. Langzaam maar zeker komt de container vol met al deze goederen. Was het eerst maar een losse gedachte nu is het werkelijkheid en zullen we hard moeten werken om alles gepakt te krijgen en de container te verschepen.

Daarvoor is geld nodig, alles bij elkaar kost dit project € 10.000,=. Dat geld hebben we nog lang niet bij elkaar maar toch vinden we het zo belangrijk dat we besloten hebben toch de sprong te wagen. Wij vragen hiervoor bijdragen. En mocht U zich aangesproken voelen dan houden wij ons zeer aanbevolen voor uw donaties.

Ons bankrekening nummer is 1479.64.490 t.n.v. Stichting Gamrupa Europe, Maandagweg 2, 7251 MT Vorden. Vanuit het buitenland, zoals België, Duitsland, Italië of Australië, maar het mag ook best India, Amerika of Japan zijn hoor, is het nummer NL24RABO0147964490 t.n.v. Gambia Europe te Vorden.

Wilt u er dan wel bijzetten dat het geld bestemd is voor de container? Dan weten wij dat het niet voor bijvoorbeeld de schoolkinderen of de bomenkwekerij in Tanji bestemd is. Ook daar is natuurlijk nog geld voor nodig, maar nu concentreren we ons even op de verscheping van deze container.

Hebt u vragen of wilt u een van ons spreken dan kunt u ons een e-mail sturen of gewoon even opbellen. Wij zijn graag bereid om u verder uitleg te geven.

Wij ontwikkelen niemand!
Dat doen de mensen zelf!
Wij ondersteunen wel ontwikkeling!