Hier niets meer waard, daar maakt hij leven makkelijker

Een 28 jaar oude, afgedankte vrachtwagen van de gemeentelijke Technische Dienst van Keerbergen krijgt een tweede leven in Gambia.
Na 24 jaar trouwe dienst zette de gemeente Keerbergen de oranje vrachtwagen van de Technische Dienst vier jaar geleden definitief op stal. Nu schenken ze deze vrachtwagen aan het goede doel. vzw Gamrupa. onwikkelings samenwerkingsorganisatie in Kampenhout, werkzaam is in Gambia.
Gamrupa werkt in en rond Sifoe met als speerpunten: drinkbaar water, medische hulp en opleiding. Zie de website : www.Gamrupa.org

Bedoeling is dat de oude Renault in het Gambiaanse dorp Sifoe zal gebruikt worden bij de aanleg van wegen. “Nu gebeurt daar alles nog volledig manueel.Dankzij deze camion zal de aanvoer van zand, cement en stenen tenminste een pak makkelijker en sneller verlopen. Doordat de oude truck nog volledig mechanisch is, kan men er ginder ook zelf aan sleutelen.
In de afdeling metaalbewerking van de door Gamrupa opgerichte vakschool in Sifoe zal men met enthousiasme en fierheid de verroeste kiepbak vernieuwen.

Maar eerst moet het technisch afgekeurde en ook al sinds 4 jaar gestalde voertuig opnieuw rijklaar gemaakt worden.

Dit gebeurt volledig belangeloos door Grafeio, garage gevestigd in Voorburg ( zuid Nederland)
De jaren stilstaan deed het voertuig geen goed. Het moet daarom vervoerd worden. Wie helpt ons om hem in de garage te krijgen? 165 km

Financiële steun voor de verplaatsing naar de garage en verscheping naar Gambia hartelijk welkom op:
voor België: BE59973032484526
voor Nederland: NL24RABO0147964490