Container laden – juli 2019

Afgelopen vrijdag en zaterdag ondanks het warme weer en een graadje of 50 in de container, hebben wij van meulenveld.com deze container weer mooi vol geladen en op transport naar Gambia gezet.
Er is van alles in gegaan: meubels, kleding, huisraad, schoolspullen, pennen, schrijfpapier, gereedschap en nog veel meer. Alles voor het de projecten van Gamrupa.

Meulenveld.com schenken veel spullen die bij ons zijn binnen gekomen aan Gamrupa zodat zij daar verder kunnen met vele projecten die zij daar hebben lopen. Kijk maar eens op de site wat er allemaal gebeurd.

Gamrupa is altijd op zoek naar: kleding, ziekenhuisspullen, sponsoren, vrijwilligers (zowel voor Nederland als voor België), gereedschap autotechniek, medische spullen, gereedschap allerlei, schoolspullen en meer.

Meulenveld.com @ Beltrum