De reis van 2020, gestart op 2 februari; lees -HIER- alle reisverslagen !!

De reis van 2020 is gestart op zondag 2 februari in Bakel en de aankomst in Gambia, Banjul, was op zondag 23 februari 2020.

19 auto’s verdeelt over 4 groepen. Maar er moet ook een aantal keren in 1 groot konvooi gereden worden. Een enorme uitdaging met zo’n jonge groep studenten. Elke dag een nieuwe uitdaging en steeds nieuwe culturen. De start dwars door Europa, oversteken naar Marokko, over het Atlas gebergte, door de Sahara,  door het streng islamitische Mauritanië, de Sahel van Senegal en de grootse aankomst in Gambia.

De studenten hebben nog 7 weken stage, waarin ze op veel projecten in Senegal en Gambia actief helpen met het overbrengen van hun kennis aan studenten en het helpen van de bevolking. Op de pagina “Deelnemers 2019” staan alle teams, met meestal een link naar hun persoonlijke website, of facebook. Daarop zijn de activiteiten van de meeste teams verder te volgen.

Lees hier alle verslagen van deze bijzondere reis.
Voor route en actuele locatie, scroll naar beneden op deze pagina