Op 13 maart 2020 werd het nieuwe gedeelte van het Educatie centrum geopend

Opening op het 8 uur journaal van de GRTS.

Op 13 maart 2020 werd het nieuwe gedeelte van het Educatie centrum geopend. Elsberh Nienhaus van de Ten Brinke Foundation en Ellen Meulenveld, voorzitter van Gamrupa Europe knipten gezamenlijk het lint door zodat de lokalen voor de elektricien opleiding en de conferentie zaal konden worden betreden. De bouw is mogelijk gemaakt door de fantastische bijdrage van de Ten Brinke Foundation. De lof werd door velen uitgesproken over de bouw die gedaan is door bewoners van Sifoe onder leiding van YPWB, de inrichting door de studenten Dylan en Wout die via Stichting Go for Africa in Sifoe hun kennis overdragen aan de leerlingen tijdens hun stage. En het fantastische schilderwerk dat door de groep Louka uit Laren e.o. is gedaan werd alom bewonderd. Wij danken ook de gemeente Kampenhout voor haar financiële bijdrage. En vooral onze hartelijke en welgemeende dank aan allen die dit hielpen mogelijk maken door kleine financiële giften of het doneren van gereedschap, infrastructuur. Gamrupa en Young People Without Borders werken samen verder aan een betere toekomst voor ieder die leren wil zijn eigen toekomst ter hand te nemen.


Helpen kan steeds. Voor info klick hier