Brei- en haakclub in Laren

De dames van de brei- en haakclub in Laren en omstreken hebben weer ongelooflijk veel uren in het haken en breien gestoken. Heerlijk warme, ouderwetse grijze sokken maar ook sokken in vrolijke kleurtje werden gebreid. Mutsen, dassen, truitjes en zelfs hele dekens werden gehaakt. Ongelooflijk hoeveel de dames samen gemaakt hebben. Kunststukjes zijn het allemaal. Een deken gevlochten uit gehaakte stroken. Een mooie deken geheel gehaakt van dun katoen. En de mutsen met bijpassende sjaal zouden zo uit een modezaak kunnen komen.

Wij hebben ze allemaal overgepakt in bananendozen zodat ze verscheept kunnen worden naar Gambia. Een land in de tropen maar ook daar kan het ’s morgens en ’s avonds flink afkoelen en zullen de kinderen en volwassenen heel erg blij en gelukkig zijn met deze fantastische warme kleding.

Dames, van harte bedankt voor alle werk en het mooie resultaat daarvan.

Het verschepen van deze spulletje laat nog even op zich wachten want er is niet genoeg geld in kas om een container te transporteren. Mochten er lezers zijn die hier een steentje aan willen bijdragen, dan houden wij ons zeker van harte aanbevolen.

Bijdragen kunt u storten op bankrekening voor Nederland NL24 RABO 0147 9644 90 t.n.v. Stichting Gamrupa Europe
voor België: BE59973032484526 t.n.v. vzw Gamrupa