Container wordt geladen

Meulenveld in- en verkoop

Op dit moment word er door ons team van Loodsvol en de mensen van Gamrupa een container bij ons geladen voor afrika. Dit doen wij in samenwerking met Gamrupa.org . In deze container gaan veel schoolspullen zoals computers, schoolmeubilair, papier en schrijfwaren en ook ander lesmateriaal een schoolgoederen voor allerlei verschillende opleidingen. Maar ook goederen voor de ziekenhuizen, kraamkamer en nog veel meer. Neem vooral is een kijkje op hun site: www.gamrupa.org Ook wij van loodsvol (meulenveld) zamelen veel goederen voor hun in zoals kleding en schrijfspullen uit inboedels, meubels, bedden en matrassen, schoolspullen handgereedschap, tuingereedschap en nog veel meer.Deze container gaat na het weekend weer op transport. En wij gaan weer door voor de volgende www.loodsvol.com